ArconicDirect is de bekroonde business-to-business-commercesite van Arconic. Het enige wat u nodig heeft is een internetbrowser om toegang te krijgen tot een wereld aan informatie en premiumdiensten om uw werk gemakkelijker te maken en uw transacties met Arconic zorgeloos te maken.

ArconicDirect is een volledig beveiligde site en biedt ultramoderne e-commercefunctionaliteit die voor uw gemak voortdurend wordt bijgewerkt en uitgebreid.

  • Bent u een geregistreerde ArconicDirect-klant, log dan hier in.
  • Als u ArconicDirect nog nooit eerder hebt gebruikt, klik dan hier om u te registreren en meer te leren over deze opwindende service.
  • Um mit uns Kontakt aufzunehmen, rufen Sie Ihren Arconic-Kundendienstspezialisten an oder nutzen Sie das Kontaktformular.
  • Als u goederen/diensten aan Arconic levert en hulp nodig heeft, selecteer dan een van de volgende:

Beveiliging

De veiligheid van uw informatie heeft onze hoogste prioriteit en we hebben twee beveiligingsniveaus ingesteld om u van dienst te zijn:
Ten eerste, om ervoor te zorgen dat niemand anders toegang heeft tot uw gegevens, moet u elke keer dat u ArconicDirect bezoekt, uw privéwachtwoord invoeren. Zorg ervoor dat u dit wachtwoord niet met anderen deelt.

Om de integriteit van gegevens te garanderen, vereisen we bovendien dat u een browser gebruikt die een netwerkcommunicatieprotocol ondersteunt, genaamd Secure Sockets Layer (SSL). SSL is een reeks regels die computers vertellen welke stappen ze moeten nemen om het beveiligingsniveau van de communicatie te verbeteren. Deze regels zijn bedoeld voor het volgende:

  • Encryptie, die beschermt tegen afluisteren
  • Gegevensintegriteit, die beschermt tegen manipulatie
  • Authenticatie, die beschermt tegen nabootsing